prins william george Catherine ek finale voetbal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
prins william george Catherine ek finale voetbal

Kijkers EK-finale dol op prins George: ‘Heerlijke beelden’

|
|

Laatste update:

Op dit moment wordt de finale van het EK voetbal uitgevochten. Het is nagelbijtend spannend, ook voor kleine prins George. Het 7-jarige jochie geniet met volle teugen!

Prins George geniet van EK-finale

Prins George is samen met zijn vader prins William en moeder Catherine naar Wembley gekomen om de finale van het EK voetbal te bekijken. De openingstreffer van Luke Shaw zorgde voor grote blijdschap bij het 7-jarige jongetje. Hij kwam na de goal in beeld, zodat we duidelijk konden zien hoe erg hij genoot. Ook zong hij eerder luidkeels mee met het Britse volkslied. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk op de kijkers! Kijk maar eens naar wat hartverwarmende reacties op Twitter:

Win het weekend van je dromen!

Nog meer koninklijke blijdschap

Het is niet de eerste keer dat EK-kijkers getrakteerd worden op wat koninklijke blijdschap. Eerder zagen we ook onze eigen koning Willem-Alexander helemaal uit zijn dak gaan. Het was toen vooral de onbetaalbare blik van koningin Maxima die de gemoederen bezighield. Nog zo’n spraakmakend fragment van het EK voetbal: deze parachutist ramde bijna vol tegen de tribune!

Genoeg om over na te praten dus… Toch hebben de mannen van De Oranjezomer het meestal liever ergens anders over.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder