Eva Jinek in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek in Jinek op RTL 4

Kijkers doen bijzondere ontdekking bij Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Het Jinek-seizoen schiet tot nu toe werkelijk alle kanten op. Bizarre gesprekken, Eva die traantjes laat, een melige Gordon die de show op stelten zet; het komt allemaal voorbij. Maar een nieuwe ontdekking van een stel kijkers is pas echt wereldschokkend!

Eva ligt al een tijdje te zwalken met haar kijkcijfers. Hoewel ze over het algemeen redelijk scoort, zakte ze een tijdje geleden even volledig weg met een nieuw kijkcijferdieptepunt. Angela de Jong vond er uiteraard wat van en Peter van der Vorst - zenderbaas bij RTL - reageerde zelfs op die kritiek. Maar ondanks al die hectiek en wisselvalligheid was er altijd één constante bij Eva en haar talkshow: de goudgele rakker!

Eva Jinek en bier

Eva heeft sinds mensenheugenis altijd een ijskoud pilsje op tafel staan waar ze gedurende de uitzending af en toe van nipt. Lekker hoor. En dit was ooit al eens benoemd toen ze nog bij de NPO zat!

Gisteren schoten enkele kijkers echter volledig in de blinde paniek: waar is het biertje gebleven? Wat is hier aan de hand? 

Foutje!

Nou, wat blijkt? Deze twitteraars kunnen weer rustig ademhalen: er is niets aan de hand. Eva had het pilske al in de eerste helft van haar talkshow weggehakt. Toen ze onder meer met minister Hugo de Jonge praatte. Kijk maar:

Kijkers doen bijzondere ontdekking bij Eva Jinek

Uiteráárd hebben we het gecheckt en inderdaad: even later was 'ie verdwenen. Nou, mysterie opgelost!

Kijkers doen bijzondere ontdekking bij Eva Jinek

Jinek is elke werkdag rond 22:10 uur te zien op RTL 4.

Lees verder