Frank Dane

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Dane

Kijkers kraken Beat Me: The Five Knock-Outs af: ‘Slap aftreksel The Voice’

|
|

Laatste update:

Terwijl de komkommertijd bij de meeste zenders real is, besloot SBS6 vanavond een geheel nieuw programma op de buis te brengen: Beat Me: The Five Knock-Outs. Dapper! Maar helaas viel de zangwedstrijd niet in de smaak bij de kijkers…

The Voice of Holland en All Together Now

SBS6 verraste ons middenin de zomer met een geheel nieuw programma: Beat Me: The Five Knock-Outs. In de zangwedstrijd nemen zangers uit verschillende genres het tegen elkaar op in een muzikaal duel. Wij zijn altijd wel in voor wat muzikaal spektakel, maar helaas waren de meeste kijkers niet te spreken over Beat Me: The Five Knock-Outs… Het grootste probleem? Beat Me doet hen te erg denken aan andere programma’s, zoals The Voice of Holland en All Together Now. Ook vielen de zangkwaliteiten van sommige kandidaten hen een beetje tegen:

Win het weekend van je dromen!

De eerste Beat Me: The Five Knock-Outs

Dit was de eerste aflevering van Beat Me: The Five Knock-Outs. Zodoende was de opzet iets afwijkend. We zagen tien kandidaten, waarvan de helft afviel. De resterende vijf kandidaten zien we volgende week terug. Zij nemen het dan op tegen vijf nieuwe kandidaten. Een duel is echter niet zonder risico: wanneer ze het duel verliezen, gaan ze met lege handen naar huis. De uitkomst wordt uiteindelijk bepaald door het publiek en een driekoppige gastjury.

Wil je er een nog muzikaler weekend van maken? Dit zijn wat ons betreft de beste musicalfilms en de beste muziekdocumentaires.

Beat Me: The Five Knock-Outs is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder