Kijkers boos door André Hazes-interview van RTL Boulevard: ‘Triest!’

André Hazes is terug! De zanger vertelde zijn verhaal bij Jinek. RTL Boulevard besloot Aran Bade naar de studio te sturen om nog wat vragen te stellen… en dat kunnen veel kijkers niet waarderen.

André Hazes

Gisteravond schoof André Hazes, na een lange poos de media vermeden te hebben, aan bij Jinek. Hij vertelde, tijdens wat hij zelf omschreef als zijn eerste nuchtere tv-optreden ooit, openhartig over zijn verslaving en zijn ingewikkelde relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Omdat nog niet álle vragen beantwoord waren, stuurde RTL Boulevard verslaggever Aran Bade naar de Jinek-studio.

Mis je Roxeanne?

We zien dat Aran André buiten opwacht, waarna hij met hem meeloopt om een aantal vragen te stellen. Eerst wil Aran weten hoe het was om clean bij Jinek aan te schuiven. André – die op medelijden van Angela de Jong kan rekenen – vond dat eigenlijk ‘heel chill’. Daarna vraagt Aran of André zijn zus Roxeanne mist. Op zo’n ‘persoonlijke en rare’ vraag wil de zanger echter liever geen antwoord geven. Wel wil hij kwijt dat hij af en toe contact heeft met zijn moeder Rachel. Dat contact verloopt alleen wel ‘stroever’ dan voorheen.

De vorm met Monique?

Aran vraagt daarna naar de rechtszaak om de erfenis van André Hazes sr. André vertelt zich daar bewust niet mee te bemoeien: “Ik verdien mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op.” Tot slot wil Aran nog weten of André weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. André benadrukt dat Monique en hij ‘een vorm hebben gevonden’, die voor het stel en hun zoontje werkt. Wanneer Aran toch stiekem nóg een vraag wil stellen, wordt André echter meegesleurd door zijn beveiliging.

Veel kijkers zijn niet dol op deze stijl van interviewen en laten dat duidelijk op Twitter blijken.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4.