Big Brother finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother finale
TVBig Brother

Kijkers Big Brother-finale gefrustreerd: 'Hoezo kunnen we niet stemmen?'

|
|

Laatste update:

Kijkers van de finale van Big Brother waren boos en gefrustreerd: het lukte niet iedereen om zaterdagavond op z'n favoriete finalist te stemmen.

 

In aanloop naar de spannende finale van Big Brother probeerden fans van de drie overgebleven bewoners op hun favoriete bewoner te stemmen: de altijd optimistische Kristof, 'king' Salar of de extraverte favoriet Grace. Uiteindelijk werd - spoiler alert! - Salar bekroond tot Big Brother-winnaar van 2022 en mocht hij naar huis met een jackpot van 66.726 euro. 

Herhaling van vorig jaar

Kijkers van het realityprogramma waren behoorlijk pissed toen ze, nadat Kristof het programma zaterdag als eerste moest verlaten, niet meer konden stemmen op Grace of Salar. Sommigen konden niet inloggen, volgens anderen lag de site plat en weer anderen kregen de melding dat ze al hadden gestemd. Datzelfde gebeurde vorig jaar, wat dit jaar wéér voor een bak aan frustraties zorgde.

Terug naar mama

Dat het stemmen niet altijd even vlekkeloos ging, werd al gauw vergeten nadat Salar tot winnaar van Big Brother 2022 werd gekroond. Alle fans van favoriet 'king' Salar gunden hem de overwinning van harte, en waren ontroerd toen ze zagen hoe Salar als eerste naar zijn moeder rende, nadat hij de limousine uitkwam waarmee hij met Grace naar de studio werd gereden.

Big Brother-kijkers waren bang dat Grace vals speelde toen ze haar Braziliaanse volgers op social media vroeg om op haar te stemmen. En weet je nog wat de heftigste momenten waren in de villa? Je leest ze hier nog een keertje terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder