Kijken: Tom Hardy's rare cameo in Star Wars: The Last Jedi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijken: Tom Hardy's rare cameo in Star Wars: The Last Jedi

Kijken: Tom Hardy's rare cameo in Star Wars: The Last Jedi

|
|

Laatste update:

Sommige dingen in het leven ben je liever kwijt dan rijk. Tom Hardy's gedelete cameo in Star Wars: The Last Jedi is hier het schoolvoorbeeld van.

No cameo

Vorig jaar november onthulde vakblad The Hollywood Reporter dat Prince William, Prince Harry, Take That-man Gary Barlow en Hollywood-hunk Tom Hardy een cameo zouden hebben in Star Wars: The Last Jedi. Ging jij vol goede moed de bioscoopzaal in, smachtend naar het moment dat de markante kop van miss Markle's hubby-to-be opdook, dan kwam je van een koude kermis thuis. Het Britse kwartet was nergens te bekennen. 

Yes cameo

Inmiddels is de deleted scene van Hardy dus wél opgedoken. Het is niet moeilijk voor te stellen waarom regisseur Rian Johnson het eruit heeft geknipt. De scène is namelijk... nou ja, nogal slecht. Hardy, vermomd als Stormtrooper, confronteert Finn, Rose en DJ met hun verdachte gedrag. In eerste instantie lijkt het tot een confrontatie te komen, maar uiteindelijk draait het uit op een ludieke punchline. Enfin, kijk 'm hierboven.

Saturday Night-Light

Al met al heeft de scène een bizar hoog Saturday Night Live-gehalte. Het feit dat Hardy klinkt als een Texaanse trucker maakt het stukje nog lachwekkender. Om maar niet te spreken van het feit dat-ie Finn een forse mep op z'n reet geeft. 

Star Wars: The Last Jedi is vanaf 18 maart verkrijgbaar op blu-ray.

Lees verder