Kijken! Nieuwe trailer van Netflix serie Lucifer online

Veronica Superguide logo
Kijken! Nieuwe trailer van Netflix serie Lucifer online

Kijken! Nieuwe trailer van Netflix serie Lucifer online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Lucifer, de serie die door Fox na drie seizoenen was gedumpt en liefdevol is opgepakt door Netflix, is terug. Het vierde seizoen zal vanaf 8 mei te zien zijn op.... moeten we dat nog zeggen? De nieuwe trailer is zojuist online gezet dus kijk maar snel. Hij krijgt bijzonder bezoek in dit seizoen. 

Wat was er ook alweer gebeurd?

In Lucifer draait het allemaal om, inderdaad, Meneer de Duivel himself. Het leven in de hel is hem flink de keel uit gaan hangen dus hij gaat op excursie naar de aarde. Naar L.A. om precies te zijn. Daar manipuleert hij mensen met het grootste gemak, behalve één vrouw: politierechercheur Chloe Decker. Samen vormen ze een bijzonder duo. Maar wie kan beter vertellen wat er tot nu toe is gebeurd dan Lucifer zelf

Fox zei nee, Netflix jee

Ja, er was wat bijzonders aan de hand met de serie Lucifer. Want de serie werd van oorsprong gemaakt door Fox. Na een succesvol eerste seizoen pakte Fox vol overtuiging door met 22 nieuwe afleveringen in 2016. Op 13 februari 2017 vernieuwde Fox de serie voor een derde seizoen. Het tweede seizoen was toen nog in volle gang voor de kijker. Maar in maart 2017 kwam Fox met het bericht dat de laatste vier afleveringen van het tweede seizoen zouden worden overgeplaatst naar het derde seizoen. Huh? Seizoen 2 zou dus uit 18 afleveringen bestaan en het derde seizoen uit maar liefst 26. Uiteindelijk werden het er 24. Mmm, ja oke, vaag. Een klein jaar geleden gaf Fox aan niet verder te gaan met de serie. Maar 15 juni 2018 liet Netflix weten de serie geadopteerd te hebben. Seizoen 4 is daar het resultaat van. 

Lees verder