Doctor Sleep Ewan McGregor als Danny Torrance uit The Shining

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doctor Sleep Ewan McGregor als Danny Torrance uit The Shining

Kijken: mysterieuze trailer Doctor Sleep van Stephen King

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Doctor Sleep is de nieuwe film gebaseerd op de boeken van Stephen King. Het boek uit 2013 is het vervolg op het beroemde werk The Shining. De film is er een van vele Stephen King verhalen die verfilmd werd.  

Ewan McGregor

De hoofdrol is weggelegd voor Ewan McGregor. Hij speelt Danny Torrance, een man met bijzondere krachten en een alcoholprobleem. Lastige combinatie, uiteraard. In The Shining kwam het karakter Danny voor het eerst voor, als kind. De krachten werden ‘the shining’ genoemd. Bam, titelverklaring, geen dank!

Even wachten...

Warner Bros. is snel na het verschijnen van het boek aan de slag gegaan met een film. Maar ze wachtten toch even tot het succes van It  af voordat ze een budget aan de film wilden hangen. Echte risiconemers voor de kunst, daar bij Warner.

Trailer

De trailer laat een mysterieuze film zien, waarbij clichés grotendeels worden vermeden. Weinig momenten waarop je 'RENNEN!" of 'NIET ACHTER JE KIJKEN!' naar het scherm wilt gillen. Een soort onderkoelde spanning die hopelijk betekent dat deze film lekker onder je huid gaat zitten. En Ewan McGregor is en blijft een fijne acteur dus we zijn zeer benieuwd.

Lees verder