Kijken: het bizarre begin van Nieuwe Buren 2

Veronica Superguide logo
Kijken: het bizarre begin van Nieuwe Buren 2

Kijken: het bizarre begin van Nieuwe Buren 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede seizoen van Nieuwe Buren begint met Steef (Thijs Römer) in de gevangenis, maar hij is niet van plan zijn tijd rustig uit te zitten.

Nieuwe ronde, nieuwe buren

Het eerste seizoen van Nieuwe Buren deed het erg goed op RTL 4, met gemiddeld zo'n anderhalf miljoen kijkers per aflevering. Het is wel alweer twee jaar geleden, dus laat ons je geheugen nog even opfrissen (spoilers): de zwangere Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) verhuisden naar Almere, waar ze hun baby verloren maar steun vonden bij hun nieuwe buren, Rebecca (Katja Schuurman) en Steef (Thijs Römer).

Tien afleveringen aan vriendschap, liefde, snode plannen en vreemdgaan later, eindigde het eerste seizoen zó heftig, dat het je überhaupt wellicht zal verrassen dat maar één van de vier aan de verkeerde kant van het gras is komen te liggen. Wel is er ruimte gemaakt voor twee nieuwe nieuwe buren: Lex (Fedja van Huêt) en Melissa (Karina Smulders).

Schokkend eind, bloedstollend begin

Het tweede seizoen is sinds vorige week te kijken bij Videoland, en wordt in het eerste kwartaal van 2017 weer uitgezonden door RTL 4. Hoor jij nou bij de groep die het wel kan uithouden tot in het nieuwe jaar, dan maken we je hopelijk alvast blij met deze bloedstollende eerste minuten die RTL vandaag heeft vrijgegeven.

Daarin zien we Steef, die zoals gezegd in de gevangenis is beland, maar niet van plan is om daar lang te blijven. Geduld zoals dat van Michael "Prison Break" Scofield heeft hij klaarblijkelijk niet, en dan krijg je dus dit soort taferelen ... Enjoy!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder