Kijk LIVE naar de Televizier-Ring Red Carpet Show

Veronica Superguide logo
Kijk LIVE naar de Televizier-Ring Red Carpet Show

Kijk LIVE naar de Televizier-Ring Red Carpet Show

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala wordt voor het eerst de Red Carpet Show gepresenteerd. Je kunt de livestream hier volgen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2016

Jan Smit en Art Rooijakkers presenteren het 51e Gouden Televizier-Ring Gala vanavond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De verhuizing van Carré naar de HMH is ondernomen om plaats te maken voor de fans, die voor het eerst ook kaartjes konden kopen voor de show. Die kaarten zijn inmiddels allemaal verkocht, dus de rest van ons zal het met de televisie moeten doen ... en voor het eerst ook met de livestream van de Red Carpet Show!

Actrice Victoria Koblenko en Streetlab-presentator Daan Boom praten vanaf 19.45 uur met de Ring-genomineerden over hun verwachtingen en willen van alle vrouwelijke BN’ers weten ‘van wie’ hun black-tie-outfit is. “Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de onthulling wie de Gouden Televizier-Ring wint”, zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van organisator Televizier. “Maar minstens zo leuk is om te zien wie er over de rode loper arriveren en wat de BN’ers dragen.” Tussen 19:45 en 20:15 uur kun je de livestream hierboven volgen.

Genomineerden

Zoals gezegd gaat het natuurlijk toch vooral om de prijzen, en die kunnen in de volgende categorieën door de volgende kanshebbers gewonnen worden:
Ring: Floortje naar het einde van de wereld; Geer & Goor: zoeken een hobby!; Penoza
Presentator: Art Rooijakkers; Humberto Tan; Johnny de Mol
Presentatrice: Chantal Janzen; Floortje Dessing; Geraldine Kemper
Acteur: Achmed Akkabi; Thom Hoffman; Victor Reinier
Actrice: Angela Schijf; Isa Hoes; Monic Hendrickx
Talent: Philippe Geubels; Pip Pellens; Gwen van Poorten
Gouden Stuiver: Brugklas; Pauls Puber kookshow; Puberruil Zapp

Lees verder