Kies je favoriete kerstklassieker bij Pathé

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kies je favoriete kerstklassieker bij Pathé

Kies je favoriete kerstklassieker bij Pathé

|
|

Laatste update:

Winter is coming. De dagen worden korter en kouder, maar dat betekent ook dat één van de leukste feestdagen eraan komt: kerst! Bij Pathé mag je zelf kiezen welke heerlijke kersklassieker je wilt zien!

Op maandag 12 december, 20.30 uur vertoont Pathé in achttien bioscopen van Pathé en twee vestigingen van Foroxity een heerlijke kerstklassieker. Welke? Dat mag je zelf kiezen! Dit zijn de 'genomineerden'.

It's a Wonderful Life (1946)

Een engel helpt een wanhopige, gefrustreerde zakenman door hem te tonen hoe het leven er uit had gezien als hij er niet was geweest. Met James Stewart en Donna Reed.

Gremlins (1984)

Steven Spielberg presenteert een komische horrorfilm waarin een stadje door de onachtzaamheid van een jongen wordt overspoeld door kwaadaardige monstertjes. Met Zach Galligan en Phoebe Cates.

Love Actually (2003)

De ultieme romantische kerstkomedie met maar liefst tien liefdesverhalen in één film. Met Hugh Grant, Martine McCutcheon, Colin Firth, Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley, Liam Neeson, Laura Linney, Bill Nighy en Rowan Atkinson. 

Scrooged (1988)

In een moderne versie van het beroemde Dickensverhaal wordt een egoïstische, cynische tv-baas op kerstavond bezocht door de geesten van het verleden, heden en de toekomst. Met Bill Murray, Karen Allen, John Forsythe en Carol Kane. 

Trading Places (1983)

Twee miljonairs doen een weddenschap, waardoor de levens van een aandelenhandelaar en straatschoffie worden verwisseld. Met Dan Aykroyd, Eddie Murphy en Jamie Lee Curtis. 

Vanaf vandaag kan het publiek stemmen op www.pathe.nl/kerstclassics. Op dinsdag 8 november wordt de winnende titel bekendgemaakt.

Lees verder