Khloé Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Khloé Kardashian
RealityKardashians

Khloé Kardashian en Tristan Thompson verwelkomen tweede kindje

|
|

Laatste update:

Het lijkt wel Kardashian-week! Nadat bekend werd dat Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar zijn, heeft zus Khloé iets te vieren. Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn namelijk ouders geworden van een tweede kindje, meldt People. Hun zoontje is ter wereld gebracht door een draagmoeder.

Ontrouw

Khloé en Tristan waren vanaf 2016 samen, maar gingen begin dit jaar definitief uit elkaar. Tristan wist namelijk niet trouw te blijven. In de realityserie The Kardashians was te zien dat Khloé erachter kwam dat Tristan tijdens hun relatie een kind had verwekt bij een ander. Samen hadden ze al een dochter, True. De naam van het tweede kindje is nog niet bekend.

Draagmoeder

Volgens Khloé koos het stel voor een draagmoeder omdat zijzelf een verhoogde kans had op een miskraam. "Ze zeiden dat er zo'n tachtig procent kans is dat ik een miskraam krijg. Ik kreeg in het begin bijna een miskraam met True, maar ik wist niet dat het iets blijvends was", zei de realityster in Keeping Up With the Kardashians. Tijdens de verwekking (in november) waren Khloé en Tristan nog samen.

Kim en Pete

Recent werd bekend dat Kim Kardashian en Pete Davidson een einde maken aan hun relatie. Het stel was negen maanden samen, maar kiest ervoor om verder te gaan als vrienden. Volgens bronnen komt de breuk door hun drukke schema's en de lange afstand. Ondertussen ligt Kim ook in een scheiding met haar ex Kanye West.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder