Kevin Spacey

Veronica Superguide logo
Kevin Spacey

Wat?! Kevin Spacey vergelijkt zichzelf met coronagedupeerden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat zegt Kevin Spacey nu? De ex-House of Cards-acteur vergelijkt zijn situatie na de vele beschuldigingen van aanranding, met de situatie van mensen die nu werkloos thuiszitten door het coronavirus. Dat is wel een opmerkelijke vergelijking...

Dezelfde problemen

Volgens de acteur hebben hij en de werkelozen nu dezelfde problemen. Hij werd in 2017 beschuldigd van het aanranden van vele mannelijke collega-acteurs, die overigens grotendeels minderjarig waren... Kevin vertelt in een virtuele Duitse conferentie Bits & Pretzels, dat hij helemaal begrijpt hoe de miljoenen mensen die nu zonder baan zitten zich moeten voelen. "Ik kan begrijpen hoe het is dat je wereld plotseling volledig stopt. Het is dan wel om verschillende redenen, maar ik geloof dat de emotionele problemen hetzelfde zijn." 

Aangeklaagd voor seksueel misbruik

Kevin werd aangeklaagd door meerdere minderjarige jongens wegens seksueel misbruik. Netflix stopte toen ook direct hun samenwerking met de acteur en House of Cards was nooit meer hetzelfde... Kevin weet wel hoe hij voor ophef moet zorgen: zijn uitspraken leidde eerder al naar veel woede bij de fans en deze video zal zijn reputatie nog wel verder de grond in drukken.

Lees verder