Kevin Hart

Veronica Superguide logo
Kevin Hart

Kevin Hart aangeklaagd wegens 'mishandeling door beveiliger'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is een aanklacht ingediend tegen komediant Kevin Hart. Een vrouw stapte naar de rechter omdat een van zijn beveiligers haar schijnbaar liet vallen!

Mishandeling

De vrouw, Carmen Marrero, beweert dat de bodyguard haar met opzet heeft laten vallen waardoor ze een serieuze en permanente blessure opliep. Dit zou zijn gebeurd toen de komiek afgelopen januari een gebouw in New York uitgeleid werd door zijn beveiligers. De naam van de bodyguard wordt niet genoemd, maar Marrero beschuldigt hem van mishandeling. Niet alleen Hart wordt aangeklaagd, maar ook zijn bedrijf Hartbeat Productions en uiteraard de lijfwacht in kwestie. 

Hart doorwerken

Kevin Hart heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Ondertussen werkt hij gewoon hard door: zo is zijn stem te horen in The Secret Life of Pets 2 die nu in de bioscoop draait en speelt hij in het vervolg van Jumanji dat in december uitkomt. Ook kan je hem nu zien in zijn Netflix comedy special Kevin Hart: Irresponsible. Kevin Hart laat zijn kijkpubliek in elk geval niet vallen.  

Lees verder