Ken je die van de bejaarden die een bank beroven?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ken je die van de bejaarden die een bank beroven?

Ken je die van de bejaarden die een bank beroven?

|
|

Laatste update:

Geen mop, maar een leuke nieuwe comedy met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin die het zat zijn om hondenvoedsel te eten.

Going in Style

In 1979 werd het origineel van deze remake gemaakt. De comedy met George Burns, Art Carney en Lee Strasberg werd destijds goed ontvangen, dus zoals dat wel vaker gaat heeft Warner Bros. Pictures vier decennia later besloten om er nog eens een gooi naar te doen. Het origineel kan toch niemand zich meer herinneren, het werkte bij Ocean's Eleven ook uitstekend, en met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin in de hoofdrollen zal het aan de nieuwe acteurs ook niet liggen.

Bejaarden

Het verhaal: drie mannen in de herfst van hun leven leven van de ene AOW-storting na de andere, en moeten af en toe zelfs hondenvoedsel eten om maar rond te komen. Ze voelen zich genaaid door het financiële systeem en besluiten wraak te nemen. Een bank beroven lijkt de beste manier, maar de oldtimers weten nog niet eens hoe ze een pistool moeten vasthouden. Een garantie voor komische scènes zou je denken, en tegelijk natuurlijk een sociaal commentaar op de positie van senioren in de VS en de dingen die we soms doen als we geen andere uitweg meer zien. 7 april in de bioscoop!
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder