Kopspijkers, terugkeer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kopspijkers, terugkeer

Keert Kopspijkers terug op de buis?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We mogen niet te vroeg juichen, maar het lijkt erop dathet satirische tv-programma Kopspijkers een comeback maakt. BNNVARA is bezig met verkennende gesprekken over het terughalen van de populaire show!

Dat heeft een woordvoerder van BNNVARA vandaag bevestigd.

Eerste gesprekken

"Er zijn verkennende gesprekken geweest met Jack Spijkerman om Kopspijkers misschien weer terug te halen", verklaart de zender na onthullingen van Jack Spijkerman zelf. Hij verklapte vanmorgen bij Veronica Inside al dat ze ermee bezig waren. "Men is hier inderdaad geweest om over Kopspijkers te praten, maar niet met mij als presentator. Ik heb al lang geleden gezegd dat ik dat niet meer ga doen." 

Eerdere (eenmalige) terugkeer

Een comeback van de show komt echter niet geheel uit de lucht vallen. Eind december 2019 keerde de onbetwiste winnaar van de zaterdagavond voor eenmalig terug, en verrassend of niet, dat bleek opnieuw een ware hit. Kijkers slikten de geinige media-filmpjes, de ge-wel-dige imitaties en het oude vertrouwde kopspijkersspel als zoete koek. En ze kregen spontaan heimwee naar tijden zoals die hieronder.

Op zoek naar... opvolger!

De vraag is alleen: welke presentator durft het aan om in de voetsporen van Jack Spijkerman te treden? Als het aan Jack zelf ligt, zou hij Peter Heerschop wel een goede kanshebber vinden. "Die zat er natuurlijk wel eens als sidekick. Als hij goed heeft opgelet, moet hij het kunnen." Peter Heerschop is echter nog niet benaderd... maar hé, wat nog niet is, kan nog komen! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder