Keert Daniel Craig toch nog terug als James Bond?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keert Daniel Craig toch nog terug als James Bond?

Keert Daniel Craig toch nog terug als James Bond?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We dachten dat hij de handdoek in de ring zou gooien, maar bronnen beweren dat Daniel Craig op het punt staat bij te tekenen voor de rol van James Bond.

Othello

Het stuk Othello waarin Craig speelde, werd geproduceerd door Bond-producer Barbara Broccoli. De recensies waren goed en Othello bleek een succes. “Nu gaan de gesprekken tussen Daniel en Barbara weer de goede kant op”, vertelt een insider aan Page Six. “Er ligt een script van Neal Purvis en Robert Wade op tafel en de film gaat in productie zodra Daniel klaar is om toe te zeggen.”

Nooit meer 007

Dat is heel andere koek dan de laatste berichten van Craig over de Bond-franchise. In een interview met Time Out Magazine antwoordde hij op de vraag of hij ooit nog een Bond-film zou maken: “Ik breek liever dit glas en snijd er mijn polsen mee door.” 

Liever Craig dan Hiddleston

Broccoli zou Craig ervan overtuigd hebben om nog één Bond-film te maken. Bovendien zou ze Tom Hiddleston, wiens naam blijkbaar nog steeds circuleert in de 007-kringen, niet geschikt vinden voor de rol. Fans van de franchise zullen ongetwijfeld blij zijn met de terugkeer van Craig. Hij speelde de rol van James Bond in de films Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. 

Lees verder