Keanu Reeves duikt op in Cyberpunk-gametrailer en Twitter wordt gek

Veronica Superguide logo
Keanu Reeves duikt op in Cyberpunk-gametrailer en Twitter wordt gek

Keanu Reeves duikt op in Cyberpunk-gametrailer en Twitter wordt gek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Keanu Reeves heeft al een topjaar met het succes van John Wick 3 en volgende maand ook nog zijn rol in de nieuwe Toy Story, maar dit weekend werd het nog ietsje beter: op de E3-game conferentie in Los Angeles werd onthuld dat de 54-jarige acteur te zien zal zijn in de game Cyberpunk 2077. Na deze bekendmaking werd Twitter wild van enthousiasme.

Keanu Reeves speelt Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077

De onthulling kwam in de trailer voor deze langverwachte game. Tegen het einde duikt na drie minuten en 42 seconden ineens Keanu op als het personage Johnny Silverhand, dat net als Cable en de Winter Soldier een mechanische arm heeft. Ook al duurt zijn optreden amper tien seconden, toch lijkt de casting van Keanu in deze Cyberpunk-game nu al het grote verhaal van E3. Zeker als je kijkt naar de euforische reacties online. Hij heeft in die tien seconden dan ook meteen een hele coole zin: “Wake the fuck up Samurai, we have a city to burn”.

“No, you’re breathtaking”

Na afloop kwam Keanu de game toelichten en vertelde hij dat Cyberpunk 2077 adembenemend zou worden. Hierop reageerde iemand uit het publiek met de woorden “Nee, jij bent adembenemend” en een internet-hype was geboren.

Ook filmpje met Keanu Reeves als Duke Kaboom in Toy Story 4 gaat viral

Keanu heeft so wie so al een topweekend op social media, want voorafgaand aan de Cyberpunk-hype was er ook een fragment viral aan het gaan, waarop te zien is hoe Keanu zijn Toy Story 4-personage Duke Kaboom inspreekt. Ook al staat de John Wick-ster in een studio met een microfoon voor zijn smoel, toch maakt hij er een hele show van vol grimassen en wild zwaaiende gebaren. Chris “Captain America” Evans werd er helemaal wild van, getuige onderstaande tweet.

Alle data op een rijtje

Toy Story 4 komt 26 juni in de bioscopen, Cyberpunk 2077 is pas in april 2020 verkrijgbaar. En daarnaast is Keanu momenteel te zien in het knalfestijn John Wick: Parabellum, dat in 2021 een vervolg krijgt. Maar dat wisten jullie allemaal natuurlijk allang.

Lees verder