Keanu Reeves als Jedi in vette fan-made Star Wars Old Republic-trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves als Jedi in vette fan-made Star Wars Old Republic-trailer

Keanu Reeves als Jedi in vette fan-made Star Wars Old Republic-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We lieten je gisteren weten dat de volgende Star Wars-film zich wel eens ver voor de Skywalker-saga af kan spelen. Misschien vindt de film bijvoorbeeld wel plaats tijdens het Old Republic-tijdperk, toen de Jedi tegen de Sith streden. Wij weten wel wie we in dat geval graag zouden zien als Jedi: Keanu Reeves!

Knight of the Old Republic-film in de maak?

Lucasfilm kondigde eerder dit jaar aan dat een Knights of the Old Republic-film in de maak was. Naar alle waarschijnlijkheid ging het daarbij in eerste instantie om het project van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B Weiss. Inmiddels weten we echter dat hun Star Wars-film(s) van de baan zijn... Dat neemt echter niet weg dat er alsnog voldoende te vertellen is over de Old Republic!

Keanu Reeves als Jedi in de Old Republic

Star Wars-fans kennen de Old Republic waarschijnlijk bovenal van de Knights of the Old Republic-videogames. Fans van de games smeken al jaren om een film. Helaas lijkt het dus nog wel even te duren voordat een eventuele film echt het levenslicht ziet... Maar gelukkig is daar YouTuber stryderHD! Hij komt namelijk met een fan-made trailer, waarin we niemand minder dan Keanu Reeves als Jedi-held voorbij zien komen!

Eerlijk is eerlijk: Keanu Reeves met een groen lichtzwaard lijkt volkomen aannemelijk! De geliefde acteur kan immers niets verkeerd doen. En wie weet is de timing ook wel perfect en kan Keanu na het filmen van The Matrix 4 gewoon meteen door naar de set van een Star Wars Old Republic-film.

Lees verder