Keanu kickt ass in trailer misdaadfilm Siberia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu kickt ass in trailer misdaadfilm Siberia

Keanu kickt ass in trailer misdaadfilm Siberia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We moeten nog even geduld hebben tot John Wick: Parabellum verschijnt. Maar tot die lijkt Siberia een smakelijk tussendoortje te worden!

Schimmige zaakjes

In Siberia speelt Keanu Reeves de Amerikaanse diamantenhandelaar Lucas Hill. Nadat zijn partner is verdwenen tijdens een zakenreis naar Siberië, besluit Lucas hem achterna te reizen. Daar komt hij er al snel achter dat zijn partner zich bezighield met schimmige zaakjes. Het onderzoek van Lucas leidt uiteindelijk naar de Russische maffia. Maar die zitten niet te wachten op pottenkijkers… 

Romantisch

Strak in het pak en tot de tanden toe bewapend, is de vergelijking met John Wick snel gemaakt. Maar Siberia is meer een romantische thriller dan een actiefilm. Gelukkig krijgt Keanu toch weer de kans om nog even te shinen als actieheld. Daarbij wordt hij ook nog geholpen door Molly Ringwald, de actrice uit 80’s hits als The Breakfast Club en Pretty in Pink!

Siberia verschijnt op 13 juli in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of de film ook in Nederland zal worden uitgebracht.

Lees verder