Kaylee neemt afscheid van Utopia

Veronica Superguide logo
Kaylee neemt afscheid van Utopia

Drama: Kaylee plotseling vertrokken uit Utopia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren besloot Kaylee per direct te stoppen met het realityprogramma Utopia. En daarmee liet ze haar geliefde Dylan met een gebroken hart achter!

Donderslag

De realityserie Utopia kreeg gisteren een onverwachtse wending. Kaylee zag haar deelname aan het programma niet meer zitten en besloot tot ieders verrassing haar biezen te pakken. Het nieuws kwam voor de meeste deelnemers als een donderslag bij heldere hemel, maar voor haar steun en toeverlaat Dylan kwam het vertrek van zijn geliefde extra hard aan. In onderstaande video is het hartverscheurende afscheid tussen de twee verliefde Utopianen te zien.

Creativiteit

“Het is de moeilijkste keuze die ik ooit heb gemaakt, want ik laat jou achter”, zo vertelt Kaylee tegen haar vriend. De tatoeage-artieste maakte half maart haar debuut in het SBS-programma. De 22-jarige kandidate was dankzij haar creativiteit al snel een aanwinst voor de groep. Zo verzon ze talloze ideeën waarop de inwoners van Utopia geld konden verdienen. Op Instagram liet ze weinig los over het waarom van haar vertrek, maar ze bedankte wel haar fans voor het kijken. Gelukkig is haar afscheid wel minder bizar dan het spraakmakende vertrek van Lotus uit Utopia!

Utopia is iedere werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder