Katy Perry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katy Perry

WTF? Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Katy Perry wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, en wel door een acteur waarmee ze de clip Teenage Dream opnam. Josh Kloss was de tegenspeler van de zangeres en durft nu naar buiten te komen met de beschuldiging door de #MeToo-beweging.

Onderbroek omlaag trekken

Josh Kloss vertelt op Instagram over meerdere incidenten. De eerste vond plaats op een verjaardagsfeest waar hij Katy ontmoette. "We omhelsden elkaar eerst. Toen ik me omdraaide om een vriend te introduceren, trok ze mijn joggingbroek en ondergoed naar beneden. (…) Kunnen jullie je voorstellen hoe vernederd ik me voelde?" Meerdere mensen zouden Josh’ zaakje gezien hebben toen het gebeurde.

“Smerig” zoenen

En er is meer. De 34-jarige acteur moest ook zoenen met Katy Perry voor de clip. Katy beschreef dit als “smerig” tegenover de cast. Vertegenwoordigers van Perry hebben toen Josh op het hart gedrukt om dit met niemand te delen.

Dit is de clip waarin Josh Kloss met Katy Perry zoent en andere dingen doet.

#MeToo

Door de #MeToo-beweging ziet Kloss de kans om zijn verhaal te vertellen.

"Onze cultuur is er op dit moment op gebrand om te laten zien hoe pervers mannen met macht zijn. Maar vrouwen met macht zijn net zo weerzinwekkend."

Katy Perry heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. De zangeres is sinds begin dit jaar verloofd met acteur Orlando Bloom. Voor meer Katy Perry, check ook haar Carpool Karaoke, waarin ze toegaf ruzie te hebben met Taylor Swift.

Lees verder