Katja Schuurman over zwangerschap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman over zwangerschap

Katja Schuurman vertelt meer over haar zwangerschap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk onthulden vandaag dat zij een kindje verwachten. Hoewel niet direct duidelijk was of de presentatrice nu zwanger was of dat ze gingen adopteren, bevestigde Katja haar zwangerschap vanavond. Ook laat ze weten dat het goed met haar gaat.

“Het is nu twaalf weken en het is helemaal goed", vertelde Katja aan De Wild in de Middag. Katja Schuurman is op dit moment op reis met de vier mannen van Beter Laat Dan Nooit en die kregen het op Schiphol te horen."We hebben hier nog een laatste echo gedaan, want ik wilde zeker weten of alles goed was”. Maar dat bleek gelukkig dus wel zo te zijn.

Trotse 'grootvader'

Een trotse Gerard Cox vertelt stralend aan de camera's van RTL Boulevard: "Ik heb het zelf gezien, want ik ben als grootvader bij de echo geweest. Het is een prachtig kindje om te zien." De mannenGerard Cox, Barrie Stevens, Peter Faber en Willibrord Frequin, leggen de presentatrice in hun eigen programma dan ook flink in de watten. “Ze zijn allemaal echt om op te eten. Ze willen me steeds voor laten, maar dan zeg ik ‘nee, nee, het is jullie programma", zegt Katja lachend.

Blije BN'ers

De presentatrice en actrice maakte er nooit een geheim van dat ze graag een kindje wil met haar Freek. Uit een eerdere relatie met acteur Thijs Römer heeft ze al dochtertje Sammie. BN'ers zijn maar wat blij voor Katja dat ze weer een kleine mag verwelkomen. "Lieve mooie mensen", reageert Jan Versteegh, die het stel overlaadt met hartjes. "Jaaaaaa!!", schreeuwt Gwen van Poorten. Ook Igone de Jongh, de huidige partner van Thijs Römer, is blij voor het koppel en reageert met een hartje.

Lees verder