Katja Schuurman bij het Bonte Paard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman bij het Bonte Paard
BN'ers

Katja Schuurman heeft moeite met zitten: ‘Billen vol met onverwerkt verdriet’

|
|

Laatste update:

Katja Schuurman liet maandagavond in een Instagram-post weten dat haar billen “stalling waren voor onverwerkt verdriet” en dat ze daarom behoefte hadden aan een “billenmassage”.

Break-up

Eind vorig jaar besloten Katja en haar toenmalige echtgenoot Freek van Noortwijk uit elkaar te gaan. Dit is haar destijds niet in de koude kleren gaan zitten, liet ze weten in een interview met Rob Goossens voor Veronica Superguide. De onverwerkte emoties zorgen er nu voor dat ze last heeft met lopen, “laat staan zitten”, schrijft ze op Instagram.

Wonderdokters

Naast paddo’s en tepelpiercings zijn er gelukkig ook "wonderdokters" (zoals ze haar masseurs noemt) om die emoties te verwerken. “Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen”, zegt ze.

Nieuwe liefde

Ondertussen heeft Katja een nieuwe vlam gevonden. De 30-jarige Niek Schrijvershof mag zich sinds de zomer de vriend van Katja noemen. Hij komt niet uit de mediawereld maar zit in ‘ecologisch management’ en doet dat voornamelijk in Spanje, vertelde hij in een interview met Story.

Lees verder