Kanye West

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kanye West

Kanye West gaat serie over zichzelf maken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De rapper Kanye West gaat alweer een carrièreswitch maken. Hij gaat een serie produceren voor de zender Showtime over niemand minder dan... zichzelf! De show heet Omniverse en onderzoekt hoe mensen zichzelf en de personen om hen heen zien. Het opent de vele deuren van perceptie en bekijkt hoe de mens wordt beïnvloed. Seizoen 1 heeft als thema het ego. En Kanye is nogal een expert als het om ego gaat. 

De afleveringen zullen een half uur duren en spelen zich af in een alternatief universum. Daarom krijgen wij ook een alternatieve versie van Kanye West te zien in zijn jonge jaren. De acteur en rapper Jaden Smith, zoon van Will Smith, gaat de rol van West spelen.

Wanneer de serie moet uitkomen is nog niet bekend. Er wordt op het moment gewerkt aan het script voor de pilot. Het is nog de vraag of het in Nederland wordt uitgezonden, maar wij hebben aardig wat Kanye-fans, dus wie weet! Wij zijn in elk geval benieuwd, want we vragen ons al langer af wat er allemaal omgaat in het hoofd van Kanye. 

Lees verder