Kans op Buffy-reboot sterk aanwezig

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kans op Buffy-reboot sterk aanwezig

Kans op Buffy-reboot sterk aanwezig

|
|

Laatste update:

Ruim twintig jaar na de originele reeks zou Buffy The Vampire Slayer de volgende serie kunnen zijn die van de tv-begraafplaats geplukt gaat worden. Als we de hoge heren van FOX mogen geloven althans.

Op de INTV-conferentie in Jerusalem besprak FOX-ceo Gary Nerman zijn visie op de reboot-trend die momenteel heerst in Hollywood uit. "In een tijd van ruim 500 series is marketing een groot probleem, een bekende naam geeft je dan echt veel voorsprong. Maar je moet het alleen doen als het creatief kan werken, anders is het kansloos", vertelde hij daarover.

Hij noemde daarbij Buffy The Vampire Slayer als meest kansrijke en rijpe serie om terug te laten keren. "We praten er veel over, Joss Whedon is één va de beste seriemakers waar we mee gewerkt hebben, dus als hij zegt dat het tijd is, dan doen we het meteen."

Newman voegde er wel aan toe dat het maken van reboots momenteel geen focuspunt voor FOX is. Het terughalen van The X-Files en 24 was voor de productiemaatschappij vooral toeval, omdat alle mensen van het eerste uur aan boord waren, een absolute vereiste voor FOX.

Steek de kaarsjes maar vast aan dus! Hoop doet tenslotte altijd leven.

Lees verder