Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Kandidaten LEGO Masters tonen muzikale kant

|
|

Laatste update:

Vanavond is het weer tijd voor LEGO Masters. En deze keer wordt er meer van de kandidaten verlangd dan alleen maar bouwen!

Krankzinnige creaties

De komende aflevering van het tweede seizoen van LEGO Masters staat in het teken van hoogte. De kandidaten moeten dan ook duizelingwekkende bouwwerken maken van het Deense speelgoed om een plekje in de volgende ronde veilig te stellen. Om alle krankzinnige creaties kwijt te kunnen, is zelfs een deel van de studio ontruimd! Maar afgaande op de eerste beelden, kan het thema ook zomaar slaan op de toonhoogte die de deelnemers moeten bereiken.

Kikkers

In een preview die dit weekend op Instagram verscheen verruilt Ruben Nicolai de rol van presentator tijdelijk voor die van dirigent. “Wie kent dat nummer met die kikkers, dat altijd met kerst wordt gedraaid?”, vraagt hij aan de kandidaten. Hij doelt natuurlijk op ‘We All Stand Together’ van Paul McCartney. Maar uit de mond van de deelnemers klinkt de evergreen toch niet helemaal zoals gehoopt. Het is dus maar goed dat de kandidaten meedoen aan LEGO Masters en niet The Voice of Holland!

Je ziet LEGO Masters vanavond om 20.00 uur op RTL 4. Tot die tijd kun je alvast in de stemming te komen met ons overzicht van de beste filmtrailers nagemaakt in LEGO!

Lees verder