Boer Annemiek, Boer zoekt vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Annemiek, Boer zoekt vrouw

Preview: Kandidaten Boer Zoekt Vrouw gaan op dagdate!

|
|

Laatste update:

Na de brave speeddates van vorige week gaat Boer zoekt vrouw vanavond een nieuw stadium in: de dagdates. Er wordt gelachen, gedanst en er worden stiekem blikken uitgewisseld, maar er moeten ook lastige keuzes worden gemaakt.

Vorige week waren er 2,6 miljoen mensen getuigen hoe boeren Jan, Geert, Geert Jan, Bastiaan en boerin Annemiek hun selectie terugbrachten naar slechts vijf kandidaten. Die vrouwen en mannen staat vanavond nog een hoop leuks te wachten: zo gaat Annemiek met haar mannen survivallen en geeft Bastiaan wat kleur aan zijn dates tijdens het bodypainten. Boer Geert-Jan doet het wat rustiger aan: hij volgt samen met zijn vrouwen een workshop taarten versieren. Ook leuk! Zie hieronder alvast een korte preview van de aflevering.

Logeerweek

Helaas is het niet alleen maar tijd voor gezelligheid in de aflevering van Boer zoekt vrouw. Tot welke mannen of vrouwen voelen de boeren zich genoeg aangetrokken om de logeerweek mee aan te gaan? Aan het einde van de aflevering moeten de boeren en de boerin de lastige keus maken om nog twee brievenschrijvers naar huis te sturen. Zal Annemieke, die vorige week nog aangaf 'nog' geen klik te voelen met iemand, nu wel haar keus kunnen maken? We hopen natuurlijk dat alle boeren net zoveel liefdesgeluk vinden als de boeren uit eerdere jaren.

Je ziet Boer zoekt Vrouw vanavond om 20.25 uur op NPO 1.

Lees verder