Kalvijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kalvijn

Kalvijn klapt uit de school over seks tijdens Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

YouTuber Kalvijn is te gast in de nieuwste aflevering van Donnie Aan De Kook (NPO 3), een vegan-kookprogramma van rapper Donnie. Tussen het bakken en braden door kwamen de heren terecht bij Kalvijns deelname aan Expeditie Robinson 2019 en... hij komt nu met een wel heel pikante eiland-onthulling!

Hoe je in hemelsnaam bij seks in combinatie met Expeditie Robinson uitkomt? Nou, Donnie sneed het onderwerp aan door te zeggen dat hij - als 'ie zou meedoen - er op een gegeven moment tussenuit zou knijpen om ergens in een wc'tje, smartphone met porno erbij, de.. euh... nou ja, dat kun je zelf wel invullen, toch? Hij zou een smartphone in ieder geval niet gebruiken om naar het thuisfront te bellen!

Kalvijn

Kalvijn zat vrij lang in de expeditie in 2019. Maar hij deelt niet dezelfde mindset als Donnie. "Ik heb 0 keer...", begint 'ie, maar Donnie breekt meteen in. "Maar je hebt toch gewoon gevoelens?!" Nee, legt Kalvijn uit. "Dat is allemaal weg." Blijkbaar gold dat niet voor enkele vrouwelijke deelnemers van dat seizoen. "Maar ik ken wel dames die het daar wel gedaan hebben", onthult Kalvijn. "Ik ga geen namen noemen. Ik dacht dat die kerels zo'n libido hadden, maar euh..."

Expeditie Robinson 2019

Je ziet het: we zijn nog steeds niet uitgepraat over Expeditie Robinson 2019. Deze veelbesproken editie ontpopte zich tot een grote hit, maar er was ook enorm veel kritiek op het seizoen met als klap op de vuurpijl 'de slechtste finale ooit'. Voorlopig blijft het even bij die finale. Het is namelijk zo goed als zeker dat het nieuwe seizoen veel en veel later op tv komt dan gepland. Vanwege de coronacrisis kan de gigantische crew nu nog niet reizen en filmen, maar presentator Kaj Gorgels heeft goede hoop!

De hele aflevering van Donnie Aan De Kook kun je hier terugkijken.

Lees verder