Kaley Cuoco haatte haar korte kapsel: ‘ergste beslissing ooit’

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco knipte voor het achtste seizoen van The Big Bang Theory haar bekende lange blonde lokken af in ruil voor een kort kapsel, maar dat werd een complete ramp. De actrice had geen zin meer om lang in de make-up te zitten. Het korte kapsel was echter veel moeilijker te stylen dus daardoor zat ze juist langer in de make-upstoel!

Boekje open

Deze bekentenis doet Kaley in haar nieuwe boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series, waarin ze een kijkje geeft achter de schermen van de bekende comedyserie. Amerikaanse media zagen het boek in en deelden het verhaal van de actrice.

Kaley had haar haren voor de film Burning Bodhi (2015) kort laten knippen, maar moest destijds ook beginnen aan de opnames van seizoen acht van The Big Bang Theory. "Er moest iets anders", schrijft de actrice in haar boek. "Ik was mijn haar zat en dacht door het te laten knippen, minder tijd voor het klaarmaken nodig te hebben, ook al vond ik het team van de visagie geweldig."

‘Wat dacht ik wel niet?!’

De beslissing kwam Kaley, die deze zomer officieel van haar tweede man is gescheiden, duur te staan. "Dit was de ergste beslissing ooit. Wat dacht ik wel niet?! Ik dacht hiermee tijd te winnen, omdat ik het niet leuk vond om gestyled te worden. Daarom had ik mijn haar in seizoen zes en zeven zo vaak omhooggestoken. Maar toen had ik het geknipt en had ik nog meer tijd nodig, omdat het niet makkelijk te stylen was."

The Big Bang Theory kan je nu kijken op HBO Max. Kaley Cuoco is op de streamingdienst ook te zien in The Flight Attendant.

Bron: ANP / Veronica Superguide