• Hollywood

Kaley Cuoco en tweede man gescheiden

Kaley Cuoco

Duurde effe! Nadat The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco in september 2021 een scheiding aanvroeg van haar tweede man Karl Cook, is deze nu toch echt officieel tot een einde gekomen. De twee zijn nu dus ook op papier uit elkaar.

Kaley, momenteel te zien in HBO MAX-serie The Flight Attendant (in seizoen 2 helaas zonder Michiel Huisman), was drie jaar getrouwd met Karl. Er zijn geen verdere mededelingen gedaan over eventuele financiële overeenkomsten, zo meldt The Blast.

 

Karl en Kaley in euh... betere tijden!

Karl Cook en Kaley Cuoco
© Brunopress

Liefdesbreuk

"Ondanks een diepe liefde en veel respect voor elkaar, realiseren we ons dat we uit elkaar gegroeid zijn en we andere wegen willen bewandelen. Er is geen sprake van boosheid of ruzie, integendeel zelfs", meldden Kaley en Karl toen ze hun scheiding bekendmaakten.

'Ik ga nooit meer trouwen'

Kaley was eerder getrouwd met Ryan Sweeting, maar dat huwelijk duurde slechts 21 maanden. Wat haar betreft gaat ze never nooit meer voor het altaar staan. "Ik ga nooit meer trouwen. Ik zou het fijn vinden om een langdurige relatie te hebben of een geregistreerd partnerschap, maar voor mij geen huwelijksklokken meer. Absoluut niet", aldus de actrice in een interview met Glamour in april.

Kaley en haar nieuwe liefje

Sinds mei is Kaley aan het daten met acteur Tom Pelphrey, die te zien was als Ben Davis in Netflix-hit Ozark. "We hebben elkaar ontmoet bij de première van de laatste Ozark serie. Tom en ik hebben dezelfde manager en zij heeft ons gekoppeld, omdat ze dacht dat we goed bij elkaar zouden passen. Hij kwam binnen, ik hoorde zijn stem en was direct verkocht. Het was liefde op het eerste gezicht, we voelden meteen een connectie. Ik had het gevoel hem mijn hele leven te kennen, maar was daar eerder nog niet klaar voor. Nu wel. We gaan samen een leven opbouwen."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide