Lego Masters, Kerstspecial, Kaj & Nicolette

Veronica Superguide logo
Lego Masters, Kerstspecial, Kaj & Nicolette

Hilarisch: Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver in de problemen in LEGO Masters Kerstspecial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ben je van plan om vanavond een klein pooltje te maken om in te zetten op je favoriete VIP-duo in de kerstspecial van LEGO Masters? Heroverweeg dan nog maar even of je dat gaat doen op Nicolette en Kaj. De eerste beelden beloven namelijk niet heel veel soeps voor deze Expeditie Robinson-presentatoren.

In het hilarische fragment dat al is opgedoken, zien we Kaj behoorlijk struggelen met zijn bouwwerk. "Heb ik nu te dikke vingers voor dit spel of....?" horen we de presentator al zeggen, vlak voordat een gedeelte in elkaar zakt. Oeps, het is dan ook niet zomaar een 'spelletje'! "Dat LEGO is een gepriegel", aldus Kaj en Nicolette.

'Waar is mijn BNN-bloed?'

We moeten het ze nageven: ze staan er wel gewoon en dat terwijl Nicolette voor de opnames toch liever de kleurboeken uit de kast haalde. "Ik moest altijd al legoën met de kinderen maar ik was er superslecht in", vertelde ze aan het ANP. "Ik had er gewoon niet het geduld voor. Maar nu kan ik er echt lekker voor zitten. Ik heb het helemaal te pakken! Waar is mijn BNN-bloed gebleven?" vroeg ze zich vast met een grote glimlach af. "Het was echt heel leuk."

Tegenstanders

Kaj en Nicolette nemen het - voor het goede doel - op tegen Fien Vermeulen en Fernando Halman, Moïse Trustfull en Kaj van der Voort, Heleen van Royen en Bart Meeldijk en BN'er-kids Emma Deckers en Christiaan Bauer. Het programma wordt net als de reguliere reeks gepresenteerd door Ruben Nicolai, maar hij krijgt dit keer geen hulp van de veelbesproken Brickmaster Bart. Hij zit helaas met zijn familie in Denemarken, dus de jurering wordt eenmalig overgenomen door LEGO-bouwmeester Jonathan. Bekijk hier nog wat extra beelden.

De LEGO Masters Kerstspecial is vanavond (26 december) te zien om 20.00 uur bij RTL 4!

Lees verder