• BN'ers

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk verliezen eerste kindje na miskraam

Door Emma de Wijer
Jessie Jazz en Kaj

Verdrietig nieuws van Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk. Het stel is hun eerste kindje verloren. Dat maakt Jessie Jazz bekend op Instagram. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconde in elkaar."  

Heftige ervaring

Jessie Jazz kreeg afgelopen week een miskraam, deelt ze in een openhartig verhaal. Het was een heftige en verdrietige ervaring. "Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte", schrijft ze op Instagram. "Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde."  

'Onderdeel van proces'

Het model ziet de miskraam niet als een 'mislukking'. "Dit is een onderdeel van het hele proces", schrijft ze. "Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet." Ze voelt het zieltje van haar kindje nog steeds dichtbij. "Jij kiest het perfecte moment om in te dalen en tot die tijd genieten we al van je. Want stiekem was je er al die tijd al."  

Kaj

Tot slot richt ze zich tot haar vriend, presentator Kaj Gorgels. "Er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie." Ze is naar eigen zeggen nog verliefder op hem geworden dan ze al was. "Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker."