Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Kaj en Nicolette verdrietig na ramp in Robinson-dorp

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Expeditie Robinson-presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver delen heftige beelden uit de Filipijnen. Het 'Robinson-dorp', waar de crew altijd verblijft tijdens opnames, is zowat volledig verwoest door een tyfoon.

"Mijn hart breekt als ik deze beelden zie", schrijft Nicolette op Instagram. "Dit is ons Robinson dorp. Onze vrienden, collega’s en Filipijnse familie hebben het zwaar doordat een tyfoon alles heeft verwoest."

Geld doneren

Ook Kaj is ontdaan door de beelden. "Zo naar om te zien dit", schrijft hij bedroefd in een inmiddels verwijderde (of verdewenen?) insta-post. Kaj legt uit dat de crew altijd in dit dorp verblijft en dat de lokale bevolking ook meehelpt bij het maken van Robinson. De presentatoren roepen op om geld te doneren zodat de inwoners hun dorp weer op kunnen bouwen. Nicolette: "Help je mee onze vrienden weer een dak boven het hoofd te bieden?" Doneren, onder meer om golfplaten te kopen, kan via deze Gofundme-pagina.

Geen Expeditie Robinson

Nicolette en Kaj konden dit jaar niet zelf naar de Filipijnen afreizen om de show op te nemen. Vanwege de coronacrisis komt er dit jaar sowieso geen nieuwe reeks Expeditie Robinson meer. De verwoesting van het Robinson-dorp komt er nu nog bij: dat zal ook een enorme impact hebben op de opnames, mochten die binnen afzienbare tijd dan toch nog plaatsvinden. We houden je op de hoogte!

Lees verder