Songfestival 2020, kaarten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Songfestival 2020, kaarten

Kaarten bemachtigen voor het Songfestival? Zó lukt het je wel!

|
|

Laatste update:

Morgen om 12:00 uur zitten alle Songfestival-fans weer klaar om nu wel kaarten te kunnen bemachtigen voor het festijn. Makkelijk wordt dat zeker niet, aangezien er zowel nationaal als internationaal veel interesse is. Maar Sietse Bakker geeft je toch wat tips. 

"We kunnen ongeveer 72.000 mensen blij maken met een kaartje voor het Songfestival, maar er zijn 100.000 mensen in Nederland en het buitenland die er bij willen zijn", zo maakt hoofdproducent Sietse Bakker duidelijk in een interview met Shownieuws. Dat wordt dus virtueel dringen geblazen, al hoewel je met deze tips misschien net iets meer kans maakt.

1. Wees er op tijd bij

Stiekem ligt dit natuurlijk voor de hand, maar het is wel belangrijk om te weten. "Sta voor 12:00 uur in de wachtrij." Wie weet is het wel een kwestie van: wie als eerste komt, wie als eerste maalt.

2. Sta voor alle negen shows in de wachtrij

Het lijkt net Wie is de Mol?: kansen spreiden. "Ga in de wacht staan voor alle negen shows, want we hebben de familieshow, een juryshow en de liveshow." En dit dus zowel voor de eerste halve finale (waarin Nederland mag stemmen), de tweede halve finale en de grote finale (waar Jeangu misschien wel optreedt met dit nummer) natuurlijk.

3. Koop alleen via de officiële site

Voorkom dat je opgelicht wordt. "Koop alleen via Songfestival.nl. Die kaartjes moet je namelijk op naam zetten, want dan weet je zeker dat je echte kaartjes hebt, een eerlijke prijs betaalt en dat je straks ook binnenkomt."

4. Meerdere apparaten

En tot slot: zit morgen klaar met je mobiel, je tablet, je laptop en je computer. "Dan heb je de grootste kans om kaartjes te bemachtigen."  Wij wensen je alvast heel veel succes!

Lees verder