JUST IN: De trailer van The Leftovers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
JUST IN: De trailer van The Leftovers

JUST IN: De trailer van The Leftovers

|
|

Laatste update:

Heeft het laatste uur geslagen voor de mensheid op aarde, of gebeurt er helemaal niets? Het laatste seizoen van The Leftovers is al zenuwslopend voor het goed en wel begonnen is.

The Leftovers

Mócht je The Leftovers nog niet kennen, lees dan alleen de volgende zin en niet verder. Nadat 2 procent van de wereldbevolking op mysterieuze wijze verdween, bleef de rest verbouwereerd en verward achter met hun verdriet en de onbeantwoorde vraag wat er in godsnaam was gebeurd.

Nu kun jij als lezer drie dingen doen: doorlezen, een Leftovers-marathon beginnen of afhaken. Dat laatste zou echter doodzonde zijn, want er hebben de afgelopen jaren weinig series zo veel indruk op fans en critici gemaakt als The Leftovers. Daarom is het ook zo geweldig dat de makers van HBO een derde en laatste seizoen mochten maken, waarin ze de verhaallijnen volledig op hun eigen manier mochten afronden.

Miracle

"Ik heb nog nooit zo veel steun en vertrouwen gekregen als van HBO tijdens de vorige twee seizoenen van The Leftovers", zei showrunner Damon Lindelof (Lost, Prometheus) toen het laatste seizoen werd aangekondigd.

Van dat laatste seizoen is dus zojuist een trailer uitgebracht, en die geeft zoals verwacht weinig weg over wat er staat te gebeuren in Jarden/Miracle. De zevende verjaardag van de Sudden Departure staat voor de deur, en volgens sommigen betekent dit dat de wereld nu ook voor de overgeblevenen ten einde komt ... terwijl de rest daar weer niets van gelooft. Er valt simpelweg weinig te vertellen over het mysterieuze meesterwerk dat The Leftovers is, behalve dat HBO het derde en laatste seizoen vanaf 16 april uitzendt!

Lees verder