Proefkonijnen, Kaj van der Ree, Jurre Geluk

Veronica Superguide logo
Proefkonijnen, Kaj van der Ree, Jurre Geluk

Jurre Geluk en Kaj van der Ree doen proefje met bliksem in Proefkonijnen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na Valerio Zeno & Dennis Storm en Jan Versteegh (die inmiddels bij SBS zit) en Geraldine Kemper (die binnenkort te zien is als presentatrice van Expeditie Robinson) is het vanaf vanavond de beurt aan Jurre Geluk & Kaj van der Ree om het programma Proefkonijnen te presenteren. In de eerste aflevering zien we al hoe ver ze willen gaan.

In de eerste  aflevering van het BNNVARA-programma Proefkonijnen laten de jongens zich raken door de bliksem. Uiteraard niet zomaar (al snappen we sowieso niet waarom je dat zou willen doen), maar om erachter te komen of je de hitte hiervan ook nuttig kan gebruiken. Zou je bijvoorbeeld het oer-Hollandse stamppotgerecht Hete Bliksem kunnen opwarmen met bliksem? Ze gaan ver om dat uit te zoeken. Bekijk hier alvast het fragment.

Onmogelijke challenges

Sowieso moet je als presentator van Proefkonijnen niet bang zijn. In de afgelopen seizoenen werd er onder andere getest hoe een man een bevalling zou ervaren, of je door een deur gemaakt van vershoudfolie kan rennen en hoe lang je nu eigenlijk echt je adem kan inhouden. Dat wordt nog een zware taak voor de twee nieuwe presentatoren: Jurre Geluk en Kaj van der Ree.

Proefkonijnen is vanaf maandag 13 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder