Julius Jaspers, Druiventros

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Julius Jaspers, Druiventros

Julius Jaspers verlaat de Druiventros met gemengde gevoelens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hotelrestaurant De Druiventros testte onder de bezielende leiding van Julius Jaspers de afgelopen weken drie concepten: de 'kaasfondue' van Mieke, het 'all-you-can-eat'-idee van Rob en als laatste de BBQ & Beer van Janny en haar vader Ad. Vanavond kwam het tot de grote ontknoping! 

De grote vraag is: luisterden ze nu wel naar alle dringende adviezen of kozen ze toch hun eigen pad?

BBQ, fonduen of...? 

Voordat die vraag een antwoord had, was het eerst tijd om de stemmen te tellen. Het o-zo kritische publiek bestaande uit dertig personen mocht namelijk kiezen uit de drie nieuwe ideeën: fonduen, All You Can Eat of werd het toch lekker barbecueën met een biertje erbij? Blijkbaar genoten de meeste bezoekers van die tweede. "Ik heb er vijftien", liet Rob weten tegenover de acht en zeven stemmen van zijn tegenstanders, en daar was hij dolblij mee. "Ja, hè hè, het ei is gelegd. We zijn er. Niet dan? We kunnen morgen alles aanpassen en overmorgen all-you-can-eaten." 

Discussieren kun je leren

Dit klinkt natuurlijk 'piece of cake', maar dan ken je de 'Druiventros' nog niet! Moeder Mieke kon haar tent niet loslaten, en dat leverde diverse discussies op. Met name over de aanpassingen van het interieur. Janny was er wel klaar mee. "Dat is nou echt, wat we net te zien kregen, ons familiebedrijf-gevoel. De ene wil niet loslaten, daar zit het geld. En wij moeten nog 25 jaar."

Kijkers hebben na het zien van deze beelden slechts één advies...

Twijfels bij Julius

Al met al krijgen ze het erdoorheen: Het interieur wordt aangepast en een kunstenaar maakt er een fleurig geheel van. Maar is dat genoeg om Julius te overtuigen? Nou, zeker niet. "Ja.... Ik vind het niet zo mooi, laat ik het zo zeggen. Alleen dat is een kwestie van smaak", vertelt hij tussen neus en lippen door. "Ik had het graag anders gezien, maar het is niet mijn restaurant. Tja, het is ook niet helemaal gepast aan de klanten tussen de 30 en 50 waar ze zich op concentreren. Het blijft een beetje donker." 

Verbeteringen te gaan

Gelukkig realiseren Rob en Janny dat zelf ook. "Kijk, onze hardware is niet helemaal van nu misschien op sommige fronten, maar de software is zoveel beter", aldus Rob, die hiermee mogelijk wel hint naar een seizoen twee! 

De Druiventros: d'r op of d'r onder gemist? Je bekijkt de afleveringen terug via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder