Josh ‘Lefou’ Gad zingt Disney-klassiekers met maffe microfoons

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Josh ‘Lefou’ Gad zingt Disney-klassiekers met maffe microfoons

Josh ‘Lefou’ Gad zingt Disney-klassiekers met maffe microfoons

|
|

Laatste update:

Josh Gad, de ster uit Frozen en Beauty and the Beast, was gisteren te gast bij Jimmy Fallon. Daar zong hij enkele klassieke Disney-hits… met een twist!

Heliumballon

In het onderdeel Box of Microphones wordt een gast van The Tonight Show door presentator Jimmy Fallon uitgedaagd om een paar bekende hits te zingen. Daarvoor kan de gast kiezen uit een aantal verschillende microfoons, die allemaal net even anders klinken. Zo kan de zanger plotseling klinken als een robot, een rapper, Darth Vader of iemand die net een heliumballon heeft ingeslikt!

LeFou

Gisteravond werd Josh Gad uitgedaagd in Box of Microphones. Een geweldige keus, want hij speelde Olaf in Frozen en LeFou in het binnenkort te verschijnen Beauty and the Beast. Een Disney-medley kan dan natuurlijk niet uitblijven!

Kanye West

Zo zongen Josh en Jimmy (ook wel bekend als de 2JS) ‘Do You Want To Build A Snowman’ uit Frozen en ‘Circle of Life’ uit The Lion King. Zoals je kunt verwachten, klinkt dat even wat anders dan de originele Disney-klassiekers. Maar het klapstuk van de avond was hun vertolking van ‘Beauty and the Beast’. Die leek door de overdreven autotune nog het meest alsof Kanye West een remix heeft uitgebracht van deze Disney-klassieker. Luister en huiver!

Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscopen.

Lees verder