'Jonge Ciske de Rat' Dave Dekker krijgt docusoap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Jonge Ciske de Rat' Dave Dekker krijgt docusoap

'Jonge Ciske de Rat' Dave Dekker krijgt docusoap

|
|

Laatste update:

Ken jij hem nog? Als 10-jarig jochie brak Dave Dekker door als de jonge Ciske de Rat. Nu krijgt de volkszanger zijn eigen docusoap in Shownieuws.

Dave Dekker dendert door

Dave Dekker dendert door is vanaf 23 januari drie maal per week te zien als een onderdeel van het programma Shownieuws van SBS. Op de overige dagen plaatst Dekker vlogs op Show.nl.

In de serie kunnen kijkers zien hoe Dekker carrière probeert te maken. Ook is het de bedoeling dat de docusoap een blik achter de schermen van de entertainmentwereld biedt. Een ander thema is volgens de makers “de grote vraag of Dave zijn gevecht om een conditionele topvorm te bereiken wel te combineren is met zijn liefde voor bier en fastfood”.

Ciske de Rat

De 19-jarige zanger brak in 2007 door toen hij bij de koninklijke première van de musical Ciske de Rat de rol van de jonge Ciske mocht spelen in aanwezigheid van Koningin Beatrix. Ook deed hij in 2012 mee aan The Voice Kids, waarin hij de finale verloor van Fabiënne Bergmans. Bekijk zijn optreden in de finale hierboven.

Daarna trad Dekker nog een aantal keer op met Danny de Munk, die de oude Ciske speelde. Sindsdien was het stil rond Dave. Hij maakte zijn plan voor de docusoap woensdagmiddag bekend op Telegraaf TV.

Lees verder