Zanger Gerard Joling en Songfestival-commentator Cornald Maas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zanger Gerard Joling en Songfestival-commentator Cornald Maas

Gerard Joling bij Humberto: ‘Cornald Maas heeft humor als een oorwurm’

|
|

Laatste update:

Gerard Joling deelde gisteravond bij Humberto een dikke sneer uit aan Cornald Maas. De Songfestival-commentator liet het er niet bij zitten en uitte zijn frustratie op – hoe kan het ook anders – Twitter.

Gerard zat in de talkshow om zijn nieuwe liedje te promoten en wie daar ook aan tafel zat, was Sander Lantinga – de ongeremde van het commentator-duo bij het Songfestival. “Jij ging er echt fantastisch doorheen”, vindt Gerard. “Ik was elke avond bij Beau en moest alles bekijken, dat was enig. Jij was echt humor.

Kijk het bewuste fragment vanaf 06:55.

‘Humor als een oorwurm’

Maar volgens Gerard, die zelf ook vaak genoeg onder vuur ligt, hield het comedy-gehalte daar wel op. “Die Cornald is natuurlijk een hartstikke aardige man, maar die weet alleen alle datums uit zijn hoofd, maar voor de rest heeft hij humor als een oorwurm die man. Maar jij was echt top!” Sander vond de samenwerking juist hartstikke fijn. “We vulden elkaar goed aan. Ik heb echt genoten, ja.

‘Joling is te dom’

Cornald zat blijkbaar te kijken, want binnen no time verscheen er een retweet op zijn account. Iemand vertelde hem dat zo’n sneer van Gerard juist een compliment was. “Joling is te dom om welke vileine grap dan ook te snappen.” Oef… duidelijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder