Joaquin Phoenix als Arthur Fleck in Joker (2019)

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joaquin Phoenix als Arthur Fleck in Joker (2019)

Joker Live in Concert komt naar Nederland en daar wil je bij zijn!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Acteur Joaquin Phoenix won vannacht een Oscar voor zijn vertolking van Arthur Fleck in Joker, maar we zijn nog lang niet klaar met de succesvolste 'superheldenfilm' ooit. Theater Carré brengt het ongetwijfeld epische Joker - Live in Concert naar Nederland!

Als je een ticket koopt ga je Joker opnieuw zien, maar dan ondersteund door een orkest dat de geweldige filmmuziek - die óók een Oscar won - live speelt! Hoe tof is dat?! Het gaat op 11 mei 2020 gebeuren in Carré.

Joker Live in Concert

De IJslandse componiste Hildur Gudnadóttir schreef de zogenoemde 'score' die ervoor zorgde dat we met zijn allen nog meer 'in de film' zaten. Haar bombastische, dreigende klanken pasten perfect bij bepalende momenten in het leven van Arthur Fleck. Van de 'bathroom dance' tot het moment waarop 'Joker' en zijn volgers Gotham letterlijk in de hens zetten; overal had Hildur de perfecte muziek bij bedacht!

Tickets

Wil je hierbij zijn? Ja, we snappen je. Hopelijk heb je in de ochtend nog geen plannen met je liefje. De tickets gaan namelijk op Valentijnsdag (14 februari 2020) in de verkoop bij Ticketmaster. En wel vanaf 10:00. We wensen je alvast superveel succes met het bemachtigen van deze ongetwijfeld zéér populaire tickets!

Lees verder