Johnny Depp ziet er nogal levenloos uit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp ziet er nogal levenloos uit

Johnny Depp ziet er nogal levenloos uit

|
|

Laatste update:

Johnny Depp heeft veel fans en wordt vaak gezien als een van de meest charmante acteurs. Toch waren zijn fans de afgelopen tijd geschokt toen ze foto’s van hem voorbij zagen komen. Steeds vaker doken er zorgelijke foto’s op van een bleke, te dun uitziende Depp met een kortgeschoren kapsel en ingevallen wangen. Gevolg: grote zorgen om zijn gezondheid. Gaat het wel helemaal goed met de acteur en muzikant? 

Toch blijkt er nu een reden te zijn gevonden voor Johnny’s vermoeide uitstraling. En nee, het heeft niets met te veel alcohol te maken.

Terminaal kankerpatiënt

De reden van zijn zieke uiterlijk ligt aan de rol die Depp onlangs heeft gekregen in Richard Says Goodbye. Hierin speelt hij een terminaal zieke kankerpatiënt. Ondanks de diagnose besluit de patiënt, een professor, de diagnose totaal te negeren. De film zit op dit moment in de post-productie en is dit jaar te zien.

Hoewel Johnny Depp zelf nog niet op alle commotie heeft gereageerd, werd er aan de Daily Mail bevestigd dat er Johnny Depp niets mankeert aan zijn gezondheid.

Lees verder