Johnny Depp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp

Liefde in de lucht: Johnny Depp wil weer trouwen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als het aan Johnny Depp ligt stapt hij binnenkort in het huwelijksbootje. De acteur heeft inmiddels bijna een jaar een relatie met de Russische danseres Polina en is stapelverliefd. Hij is klaar om het officieel te maken en kan de weddingbells al horen, volgens The Daily Mail.

Love at first sight

Het stelletje heeft elkaar vorig jaar ontmoet tijdens een feestje. Polina wist niet wie Depp was toen hij op haar afstapte. De vonk sloeg gelijk over en is nog altijd niet gedoofd. The love is real: ze wonen samen en de acteur is zelfs van plan om naar Rusland te reizen, speciaal om de ouders van Polina te ontmoeten. 

Bekvechten

Tot 2017 was Depp getrouwd met actrice Amber Heard. Inmiddels is hij verwikkeld in een hevige juridische strijd met haar. Zij beschuldigt hem er namelijk van haar te hebben mishandeld. Depp ontkent dit standvastig en klaagde haar aan wegens smaad. Wie er gelijk heeft is nog onduidelijk, wel hebben de vele beschuldigingen ervoor gezorgd dat Warner Bros. misschien niet meer met de acteur wil werken voor de volgende Fantastic Beasts-film.

Lees verder