Johnny Depp in The Professor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp in The Professor
Hollywood

Johnny Depp waarschuwt fans

|
|

Laatste update:

Johnny Depp zit met een probleem: veel mensen denken dat fake-accounts op sociale media, die misbruik maken van zijn naam en bij elkaar vermoedelijk miljoenen volgers vergaarden, daadwerkelijk iets met de acteur te maken hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Hij komt nu met een waarschuwing!

Johnny zegt het te betreuren dat mensen misbruik maken van zijn naam en die van anderen (mensen die voor hem werken, bijvoorbeeld), zo lezen we in een Insta-post. Hij vindt dat de fake-acounts "ongenadig" te werk gaan door nepnieuws te verspreiden of net te doen alsof ze als (of namens) Johnny communiceren.

'Ik heb geen andere accounts'

"Ik heb geen andere accounts dan de accounts die algemeen bekend zijnAlleen die pagina's worden door mij en mijn team gerund, waar we het laatste nieuws communiceren", legt hij uit. Fans moeten ook oppassen, waarschuwt de Pirates of the Caribbean-ster: geef geen gevoelige info weg. "Ik vraag jullie dan ook om voorzichtig om te gaan met andere accounts, omdat daar soms ook informatie van je gevraagd wordt. Mijn team is hard aan het werk om dat tegen te gaan, maar wees gewaarschuwd tot die tijd. Ik ben jullie enorm dankbaar voor alle steun en ook veel dank voor jullie oplettendheid aangaande deze fake accounts", aldus Johnny.

Johnny en Amber

Johnny vertrok na de rechtszaak die hij tegen zijn ex-vrouw Amber Heard aanspande, en grotendeels won, naar het Verenigd Koninkrijk waar hij optrad met zijn muzikale vriend Jeff Beck. Daarna vlogen ze naar Helsinki in Finland om bij het Helsinki Blues Festival op te treden. Amber blijft zich ondertussen ook uitspreken in de media. Zo noemde ze Johnny laatst nog een "fantastische acteur" die de jury in hun rechtszaak 'betoverde' met zijn charisma. Ook blijft Amber ondanks hardnekkige geruchten ontekennen dat Warner Bros. haar uit Aquaman 2 knipte...

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder