Johnny Depp verrast nietsvermoedende fans in Disneyland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp verrast nietsvermoedende fans in Disneyland

Johnny Depp verrast nietsvermoedende fans in Disneyland

|
|

Laatste update:

Stel je voor: je wacht 45 minuten in de rij voor de Pirates of the Caribbean-attractie en opeens staat de echte Captain Jack Sparrow voor je neus. Dat overkwam de bezoekers van Disneyland in Californië.

Captain Jack Sparrow

Acteur Johnny Depp verraste de bezoekers van Disneyland in Californië door in volledig kostuum als zijn alter ego Jack Sparrow op te duiken bij de attractie Pirates of the Caribbean. De beelden van zijn bezoek gingen daarna viral via sociale media en dat was uiteraard precies de bedoeling van de marketingactie van filmstudio Disney. Check hierboven een video!

Dead Men Tell No Tales

De verrassing had alles te maken met het aankomende vijfde deel van de filmreeks waar de attractie op geïnspireerd is. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales beleeft donderdag 11 mei de wereldpremière in het Disneypark in Shanghai. Het is volgens Deadline de eerste keer dat een Hollywoodfilm in première gaat in China.

Naast Depp zijn ook Geoffrey Rush als Barbossa, Orlando Bloom als Will Turner, Keira Knightley als Elizabeth Swann, Stephen Graham als Scrum, Kevin McNally als Gibbs en Javier Bardem als Captain Salazar aan boord van de film. Pirates 5 draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder