Johnny Depp bij de première van Fantastic Beasts and the Crimes of Grindelwald

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp bij de première van Fantastic Beasts and the Crimes of Grindelwald

Johnny Depp staat op Lowlands met Hollywood Vampires!

|
|

Laatste update:

Lowlands verwelkomt niemand minder dan de Hollywood Vampires! De rock-supergroep met Alice Cooper, Aerosmith-gitarist Joe Perry én natúúrlijk Johnny Depp als gitarist zat bij de eerste lading namen voor het festival.

Echte Johnny Depp-fans, degenen die vast en zeker ook déze Pirates-petitie ondertekenden, weten natuurlijk al lang dat Depp een echte rocker is. Al jaren staat hij als gitarist op de planken met hardrockgroep Hollywood Vampires. Depp en zijn oude rock-maten spelen voornamelijk covers.

Johnny Depp

Nu Johnny niet meer terug hoeft te komen bij Disney als Jack Sparrow - mogelijk neemt Zac Efron de rol over - heeft 'ie alleen nog Fantastic Beasts-tovenaar Gellert Grindelwald als échte grote rol in zijn acteer-portfolio staan. Toeren met The Hollywood Vampires past dus prima in zijn schema! 

Amber Heard

Johnny komt de laatste jaren vooral in het nieuws door zijn turbulente vechtscheiding met actrice Amber Heard. Die blijft maar door-etteren. Wie je moet geloven in deze wirwar van beschuldigingen is onderhand niet meer bij te houden. Het laatste nieuws? Er zijn geluidsfragmenten opgedoken waarin Amber toegeeft dat ze Johnny sloeg. Fans riepen daarom massaal de hashtag #JusticeForJohnnyDepp in het leven.

Lowlands

Lowlands maakte vandaag de eerste lading namen bekend. The Chemical Brothers, Liam Gallagher en The Opposites staan bijvoorbeeld óók op het festival in Biddinghuizen, dat komende zomer plaatsvindt. De hele line-up tot nu toe kun je hieronder checken.

Lees verder