Johnny de Mol wil nu al nog een seizoen Hotel SynDROOM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol wil nu al nog een seizoen Hotel SynDROOM

Johnny de Mol wil nu al nog een seizoen Hotel SynDROOM

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hotel SynDROOM is nog niets eens op de buis, of Johnny de Mol spreekt al over wensen voor een tweede seizoen. Zo fantastisch vond hij het om het programma te maken.

SynDROOM

Na drie seizoenen SynDROOM besloot Johnny meer de diepte in te gaan. Samen met vier mensen met het syndroom van Down runde hij een hotel, waar iedere aflevering jongeren met een beperking langskomen die hun droom in vervulling willen laten gaan. Hotel SynDROOM, vanaf morgen elke woensdag om 21.25 op RTL 4, is hiervan het resultaat.

Intensief contact

In vergelijking met SynDROOM gaat Hotel SynDROOM meer de diepte in: “Omdat de jongeren een paar dagen in het hotel verbleven hebben we veel meer tijd met elkaar doorgebracht en was het contact ook intensiever", vertelt Johnny aan BuzzE. "Daarnaast was het ontzettend gezellig; het liep iedere avond op een bonte avond uit."

Zelfvertrouwen

Die gezelligheid is leuk, maar er moest natuurlijk ook veel werk verzet worden. En dat gaf de medewerkers van Hotel SynDROOM een positieve boost. “Ik liet ze, met wat hulp, zelf dingen regelen. Je ziet dan dat hun zelfvertrouwen groeit en als iets lukte spatte het geluk ervan af.” Hotel SynDROOM klinkt nu al als een geslaagd programma. Dat tweede seizoen komt er waarschijnlijk wel, maar laten we eerst genieten van het eerste. Je ziet het morgen om 21.25 bij RTL 4.

Lees verder