John Travolta in The Fanatic

Veronica Superguide logo
John Travolta in The Fanatic

John Travolta's The Fanatic is een gigantische flop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook de nieuwste film met John Travolta is geen succes. In The Fanatic speelt Travolta een man met kinderkleding aan die zijn idool gaat stalken. The Hollywood Reporter verwacht dat de film onder de 15.000 dollar blijft hangen. Dat is enorm laag, zelfs de slechtst scorende opening van een film van Travolta ooit!

Escalatie in de trailer

In de trailer zien we al gauw waarom het geen hit is geworden. Het escaleert razendsnel van het niet krijgen van een handtekening naar het terroriseren van zijn favoriete artiest. Uhm, is dat niet een beetje te extreem? Bekijk hieronder de trailer.  

Waar is de diepgang?

De film is geregisseerd door Limp Bizkit-voorman Fred Durst, die zijn eigen ervaringen met fans meenam in zijn werk. Hij heeft echter geen rekening gehouden met diepgang of uitleg in de film. De storyline is heel simpel: fan krijgt zijn zin niet en slaat door. En that’s it.

Heeft Travolta zijn beste tijd gehad?

We durven het bijna niet te zeggen, maar misschien heeft John Travolta zijn beste tijd gehad? Deze vijf beste rollen die hij heeft gespeeld vielen nog wel in de smaak. 

Lees verder