john travolta in clip pitbull

Veronica Superguide logo
john travolta in clip pitbull

John Travolta doet heel erg hetero in videoclip Pitbull

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

John Travolta, de man die volgens sommigen eens uit de kast moet komen, hoeft niks meer te bewijzen als het gaat om zijn heteroseksualiteit. Hij is namelijk het stralend middelpunt van een slipjesfestijn in de nieuwe video van Pitbull. 

Apart!

Travolta maakt af en toe wat bijzondere keuzes, en dan hebben we het niet alleen over zijn films. Hij is bijvoorbeeld fervent aanhanger van Scientology. Je weet wel, die creapy sekte waar ook Tom Cruise bij hoort en waar vele interessante docu's over zijn gemaakt. En nu staat, of liever gezegd, zit hij in een clip van Pitbull. En dat snappen we, want kijk maar eens naar die verhaallijn, dat gelaagde personage en die opmerkelijke plotwending! 

Muzikale man

Als je nu denkt 'wat een flutclip' of erger, dan moeten we je wel een beetje gelijk geven. Maar waar het een afgang is voor Pitbull, is het een grote sprong voorwaarts voor John Travolta. Zeker wel. De acteur die groot werd met Grease heeft namelijk zelf ook een videoclip gedaan met Olivia Newton-John. En die was eh.. Nou ja, kijk zelf maar. 

Lees verder